Известен, но бездомен - невероятната история за един моден фотограф, който е толкова популярен в Ню Йорк, а живее по покривите на сградите.

Казва се Марк Рей, занимава се с фотоси, прави фото сесии за световни модни икони, популярен е, но странно как малцина разбират, че зад луксозната обвивка на ежедневието му, той няма дом. Марк Рей е бил освен това и модел и за кратко сме го виждали в роли по филмите "Сексът и градът" и в поредицата  "Мъже в черно 3". Той не е просяк, бездомник, взима добри хонорари. [caption id="attachment_376677" align="aligncenter" width="300"]Известен фотограф снима знаменитости, но няма дом Известен фотограф снима знаменитости, но няма дом[/caption] Работи здрава, популярен е, но да имаш висок стандарт и да си известен в средите на Ню Йорк си е тежко начинание. затова за няколко години, той успява да заработва добри пари, пестейки от наемите в луксозните квартали в САЩ.

Всичко започва случайно, един ден, той няма къде да отиде, избира един от покривите на Ийст Вилидж. Да, там горе облечен в супер луксозните си дрехи, той заспива под звездите, в спазен чувал.

Това трае няколко години, пече си дрехите във фитнеса, където тренира, поддържа се, излиза често, ходи по светски мероприятия, така тече животът му, докато един ден негов приятел не го изненадва с директния въпрос - Къде живееш сега? [caption id="attachment_376676" align="aligncenter" width="300"]Да имаш дом, само въпрос на география или? Да имаш дом, само въпрос на география или личен избор?[/caption] Така се получава историята, която става световно популярна и така Марк успява да се задържи в модната индустрия, докато живее на покрива на бизнес сгради по Ню Йорк, коментират и от изданието  "visionaireworld.com", забележителния стил на звездата без дом - Марк. И ние от изданието "Клюки.бг" откриваме невероятното в този тип ежедневие и макар днес Марк Рей да не е бездомник, той доказва, че така може да се оцелее и избира улицата пред безславното завръщане в дома в Ню Джърси, където вече няма да има никаква слава.