Шокът на годината: Златка Райкова мина на другия бряг, хвана си гадже жена! (потресаващи снимки тук)

Шокът на годината: Златка Райкова мина на другия бряг, хвана си гадже жена! (потресаващи снимки тук)
5 (100%) 2 votes

Златка Райкова явно се отчая от мъжете и мина на жени!

Ориентира се в живота Златка Райкова, би казала с усмивка Люси Дяковска. Да, не мигайте на парцали! Русата Златка обърна гръб на мъжете и от известно време насам топли леглото на 39-годишна… жена.

Това обаче е не коя да е дама, а рускинята Елена Брежнева. Известна с няколко успешни бизнеса и завидна банкова сметка. Брежнева отдавна твърди, че е далечна племеница на видния в соц миналото Леонид Брежнев.

Златка Райкова

Златка Райкова мина в отбора на Люси Дяковска

Дали това е така обаче, или е просто опит за пиар, това само тя си знае. В България и по-точно в София, Елена е от началото на лятото. Тя смята да отвори бутик със собствена модна линия. Другият й бизнес е свързан с недвижими имоти в родината ни, в който тя е инвестирала милиони.

Двете със Златка Райкова се запознали по време на модно събитие в столицата, а Елена моментално я налазила. Брежнева никога не е крила, че е на другия бряг и не иска да чува за мъже.

„Не знам как и какво се случи, но тя ме омагьоса. Никой мъж не е бил така напорист и не ме е ухажвал така, че да не мога да кажа не. Страшно хубаво ми е с нея и се чувствам истинска жена – обгрижвана, уважавана, обичана“, разкрила пред ошашавените си приятелки Златка Райкова.

Припомняме, че последната й връзка беше с ММА боеца Георги Валентинов. През тази година обаче двамата на няколко пъти се разделяха и събираха. Докато на Злати не й дойде до гуша.

Ето я и провокативната Елена, която взе ума на Русата Златка

Ето я и провокативната Елена, която взе ума на Русата Златка

Към днешна дата тя е щастлива в обятията на рускинята и твърди, че не иска и да чуе за мъж. „Омръзна ми от самодоволни пуяци, които само се дуят, а гащите си не могат да изперат сами. Ай, сиктир! За мен е важен човекът, а не полът му“, бъбрела Златка Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар