Другите певици да взимат пример: Емилия направи нещо велико за децата си!

Другите певици да взимат пример: Емилия направи нещо велико за децата си!
3.7 (73.33%) 3 votes

Емилия стори нещо наистина невероятно, което до този момент малко певици са правили, дори може би нито една!

Фолк дивата Емилия показа на всички свои колежки какво е да си майка. Блондинката ще жертва няколко бона, но ще бъде до децата си в Новогодишната нощ, научи Kliuki.bg.

Еми е отказала всякакви оферти от нощни заведения за 31 декември, за да посрещне 2017 г. близо до 8-годишния Иван и бебето Мира.

Коко Динев най-вероятно ще бъде с тях в „Кошарите“, където върти успешен бизнес от години. Така семейството по всяка вероятност ще бъде пълно на Нова година.

Емилия с уникален жест за децата си

Емилия с уникален жест за децата си

Нещо повече, Емилия е отхвърлила всички предложения чак до 6 януари. Певицата явно иска да бъде повече време с децата си през тези няколко празнични дни.

Както знаем, след Нова година има именни дни, които българинът не пропуска да отбележи. Еми не е приела оферта за 7 януари, тъй като тогава е Ивановден и синът й е именник.

Прави впечатление, че изпълнителката на „Целувай ме“ мисли първо за семейството си, а след това за парите и съответно участията си. Нещо, за което си струва да бъде поздравена, разбира се.

„Сега съм много по-зряла, отколкото преди 8 години, когато родих Иван. Знам каква е истинската стойност да бъдеш майка.“ – разправяла Еми пред близките си.

Останалите фолк певици са с пълни графици чак до края на следващия месец. Точно декември и януари са най-натоварените месеци в този бизнес. Емилия обаче доказа, че има време за всичко.

Разбира се, за решението й да празнува така донякъде спомага и потръгналият бизнес на Коко Динев. Той имаше множество финансови проблеми през годината, но напоследък започнал отново да изкарва доста и така не се налагало жена му да работи много.

Припомняме, че Еми роди второто си дете в началото на есента, а се върна на сцената преди месец. Тя обаче гледа да съчетава пълноценно работата с майчинството и засега успява.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар