Трус в БТВ! Мариана Векилска аут заради Симо, колежките не спират да я одумват

Трус в БТВ! Мариана Векилска аут заради Симо, колежките не спират да я одумват
4.1 (82.86%) 7 votes

Мариана Векилска е взела трудно решение, но не се знае дали ще й излязат сметките.

Тв водещата Мариана Векилска е поредната, поставена пред тежката дилема – работата или семейството. Тя е водеща на сутрешняи блок през уикенда. Това неминуемо води до июветсни неудобства, най-вече от гледна точка на свободна време. А оттам – и до любовни драми, узна kliuki.bg.

Мариана Векилска отдава по-голяма част от времето си на работата, а не на семейството. Това все по-малко се харесва на мъжа й Симо Колев, На него ролята на детегледачка толкова му е втръснала, че дори написа наръчник за татковци в положение като неговото. Той все пак е мъж и има нужда от време за свои забавления, а му се налага да го прекарва в писане на домашни.

Затова е провел сериозен разговор със своята любима, който доста я е стреснал. Въпреки че е доста натоварваща, Мариана Векилска харесва работата си и не иска да я напуска на този етап. Не иска да губи, обаче, и любовта си. Затова е стигнала до компромисен вариант, който не е изцяло под неин контрол.

За да скрепи семейното гнездо, водещата е решила да забременее отново. Тя е сигурна, че това ще смекчи насъбралия се напоследък гняв у Симо и двамата отново ще станат семейство за пример. Самият Колев също отдавна говори, че желае още едно дете. Така хем ще удовлетвори неговото желание, хем ще си изпроси дълга почивка от работата, пише hotarena.net.

Мариана Векилска си прави тънки сметки

Мариана Векилска си прави тънки сметки

Със своето телосложение Мариана Векилска ще стане неприятна за малкия екран още в първите месеци на бременността. Така шефовете ще се принудят да я пуснат в по-дълго от една година майчинство. През това време тя ще бъде примерна съпруга, майка и домакиня и ще има възможност да реши дали да се върне на същото работно място.

А то ще й бъде пазено, защото няма как да я уволнят по време на майчинството. Марината Векилска доста на сериозно се е заела със задачата и дори се е допитала до Елена Йончева за специалист по ин витро процедури. Така че, не се учудвайте, ако скоро изчезне от малкия екран!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар