Мария Цънцарова просълзи колегите си с новината, която сподели в ефир!

Мария Цънцарова просълзи колегите си с новината, която сподели в ефир!
4.3 (86.67%) 6 votes

Репортерът на БТВ Мария Цънцарова завърши 2016 г. с най-голямото си разкритие!

В последното предаване на Тази сутрин за тази година чаровната Мария Цънцарова за първи път се притесни в национален ефир. А причината въобще не е професионална, защото всички знаем какво острие е в работата си. Оказа се, че не само там тя е жънела успехи през последните месеци, а скоро ще обере плодовете и на любовта си, научи kliuki.bg.

Мария Цънцарова събра смелост да оповести на всеослушание, че чака първата си рожба! Щастливата новина отдавна е била съобщена на колегите й, но по нейно настояване всички са спазвали конфиденциалност. И си е наистина за похвала, че успяха да опазят вестта и тя да излезе първо от устата на бъдещата майка.

Снимайки я в цял ръст, операторите успяха да подкрепят нейните думи с кадри на вече наедрялото й коремче. Репортерката се очаква да роди през април, което значи, че вече е в петия месец. Тя е поредната от екипа на сутрешния блок, която излиза в майчинство. Покрай връщането на Биляна Гавазова се заговори, че Мария Цънцарова се цани за нейното място.

Парашутът, обаче, не й се отвори и май по-добре. Тамън щеше да се уреди с мечтаната работа и ще трябваше да предаде щафетата на друг. А може и именно заради изпуснатата възможност да е решила, че сега е точното време да излезе в майчинство. Вероятно до месец-два тя ще слезе от малкия екран за повече от година, пише pik.bg.

Мария Цънцарова ще се отдаде на семейството през 2017г.

Колежката й Биляна Гавазова не пропусна да я изчетка, че е станала още по-красива покрай бременността. Антон Хекимян пък, чисто по мъжки, се опита да й направи комплимент, заявявайки, че още не й личи. Водещият издаде и още една щастлива новина в края на 2016 г. Репортерът Стоян Георгиев изпраща една много успешна в професионален план година и ще посрещне друга, я която го чака много семейно щастие. Той ще изпревари Мария Цънцарова и ще дундурка първото си бебе още през февруари!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар