Годжи не може да се отърси от спомена за зловещата находка пред дома си!

Годжи не може да се отърси от спомена за зловещата находка пред дома си!
4.8 (95%) 4 votes

Годжи е човек, който е виждал много, но един спомен не му дава мира нощем!

Преди няколко месеца Георги Милчев – Годжи попаднал на зловеща находка пред входната си врата. Той точно се канел да излиза, когато пред погледа му изникнали няколко големи животински кокала и стомах, пълен с кръв. Басистът замръзнал пред зловещата гледка и на мига разбрал, че някой му е направил черна магия, узна kliuki.bg.

Това разбираемо вбесило музикантът и той реши да предприеме крути мерки, ограничавайки до минимум контактите си с непознати хора. Така Годжи вече не може да бъде забелязан по заведенията, освен ако няма професионален ангажимент. Избягва и събиранията с непознати и непроверени хора и общува само с дългогодишните си приятели.

Причината за тази чиста, която Милчев прави в обкръжението си е, че той не веднъж се е сблъсквал с неприятната и изненадваща ситуация абсолютно непознати хора да го обвиняват за несгодите в живота си и да го кълнат в очите. С цел да избегне натрупването на отрицателна енергия, той предпочита да е единак.

Наскоро Годжи се е решил да наруши ветото си и се е срещнал със съучениците си по повод годишнина от завършването им. В компанията на близки другари се чувствал сигурен и защитен от зли очи и лоши помисли. Именно за да бъде напълно защитен, басистът е ограничил и задявките с представителки на нежния пол, пише hotarena.net.

Годжи тотално се е разочаровал от хората

Милчев често се шегува колко е вървежен сред жените и наистина не му липсват ухажорки още от тийнейджърските години. За съжаление, Годжи така и не успя да намери любовта на живота си и сега отново е сингъл, защото не иска да се затормозява допълнително със сложни взаимоотношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар