Камен Воденичаров скочи на Слави заради Миро Каризмата!

Камен Воденичаров скочи на Слави заради Миро Каризмата!
5 (100%) 4 votes

Камен Воденичаров не е никак доволен, че негови песни се изпълняват от други лица!

Актьорът Камен Воденичаров вече близо два месеца не може да си намери място от яд, че Миро Каризмата е провалил един от най-големите му хитове. Това не давало мира на Во, научи Kliuki.bg.

През есента Мирослав Костадинов изпълни „Не съм избягал“ по време на концерта на Слави и „Ку-ку бенд“ на Орлов мост. Въпреки че първоначално Камен дал съгласието си, когато чул изпълнението на по-младия си колега, останал разочарован.

Според бившият тв водещ, Миро Каризмата изобщо не е успял да влезе в парчето и го е изпял изключително посредствено. Нещо, от което го заболяло, тъй като тази песен била неговата слабост.

Камен Воденичаров не е доволен от избора на Слави Трифонов за „Не съм избягал“

Камен Воденичаров упреквал най-вече Слави Трифонов за това, че се е доверил на Миро. Той не отричал качествата на блондина, но по никакъв начин не смятал, че точно това е правилният избор за тази песен.

Претенциите на Камен обаче са само от чисто музикално естество. Той не може да изисква от Слави да не борави с парчето, тъй като то е направено по време на „Каналето“ и Дългия е бил в продуцентския екип.

Всичко това отново може да скара Во и Трифонов. Двамата бяха на нож в продължение на около десетилетие, след като пътищата им в телевизията се разделиха. Впоследствие те отново се сдобриха и пак станаха приятели. Дали това ще продължи?!

Уверете се нагледно дали Камен Воденичаров има право да се сърди във видеото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар