Бомба: Яна още си пада по Орлин Павлов, ето защо!

Бомба: Яна още си пада по Орлин Павлов, ето защо!
4.6 (92%) 5 votes

Орлин Павлов все още вълнува танцьорката Яна!

Певецът Орлин Павлов не е напуснал мислите на Яна Акимова (вече Димитрова по мъж). Танцьорката все още ревнува победителя от „ВИП Брадър 2012“, научи Kliuki.bg.

Доказателство за това е, че съпругата на Петко Димитров не е харесала новото гадже на бившия си. Тя му се обадила да му честити Коледа и тогава изказала мнението си, че той заслужава повече.

Орлин Павлов се среща с дама на име Лина от няколко месеца насам. Твърди се, че тя е фотомодел, като даже участва в негов видеоклип преди време.

Яна още мисли за Орлин Павлов

Двойката дори е посрешнала Рождество Христово заедно, което говори за сериозни отношения помежду им. Тази вечер ще посрещне и 2017 година в обща компания.

„Най-после срещна жената. Винаги сияе, когато е с нея. Истински влюбен е този път, то си личи,“ – споделят познатите на Орлин Павлов.

Припомняме, че бившият вокалист на „Каффе“ бе унизен по брутален начин от Яна преди почти 4 години. Малко след като спечели „ВИП Брадър“, певецът бе зарязан от танцьорката, за да я види омъжена за Петко само месеци по-късно.

Говори се обаче, че семейният живот не се отразява толкова добре на Яна. Да дундурка бебета и домакинства у дома, не й допадало особено. Затова тя се сетила за времето, в което е била с Орлин Павлов. Вече е късно обаче, защото той е влюбен в друга.

Предполага се, че ако нещата между Орлин и Лина се задълбочат, ще се стигне дори до сватба. Певецът скоростно наближава 40-те и вече му е време за семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар