Модни прически за Нова година

Модни прически за Нова година
4 (80%) 3 votes

Модни прически за Нова година, празникът е почти настъпил, подготвихме ли се подобаващо.

Грим, тоалети, прическа и най-важното доброто ни настроение. За настроението Ви може да не сме толкова полезни, но пък ако някой все още не си е подготвил празнична прическа за излизане, за клуб и забавление или дори за да си създадем настроение у дома.

Една от винаги харесваните и женствени прически е отново на мода, тя е истинската класика, прическа вдигната на кок.

Елегантна, стилна и удобна за носене е косата така, открива лицето и се запазва лесно за цялата нощ и празника на Нова година.

Хубав кок с акцент от леки камъчета

 

Можем да акцентираме като добавим няколко цветни камъчета в косите, за акцент и блясък, коментираме и ние от изданието за новини „Клюки.бг“.

Ако обичаме пък да носим косите си разпуснати, а и освен това не можем сами да си вдигнем косата на кок или не умеем да си правим разнообразни прически, нещо модерно и много набързо е пускаме косата, оформяме къдрици или я сресваме на прави кичури.

После налагаме в косите си, в основа, където ни е косата разделена на път малко светещи частици, брокат и така засияваме само за няколко минути.

Наскоро в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, с водещата Гала бяха показани няколко модерни прически за празниците, гостенките й Вихра Петрова и Златка Димитрова бяха нейни модели.

Стилни и прекрасни за Новата година

Една от последните тенденции, които Гала одобри искрено беше вдигната коса с вплетени цветни кичури раста, които след това лесно се махат и не е нужно да ги носим дълго, както традиционната раста в косите.

За тази прическа може да е нужен и съвета на стилисти, но за всяко нещо което ви носи настроение не ви е нужно позволение, особено в празничната вечер. Прекрасен празник на всички ни!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар