Българската Адриана Лима избухна с жестоки нападки!

Българската Адриана Лима избухна с жестоки нападки!
Гласувайте за статията

Мартина Юрукова, която е определяна за българската Адриана Лима, направи на пух и прах много от считаните за красавици дами у нас!

Българската Адриана Лима е потресена от плеймейтките, които ще се явят на конкурса „Мис Плеймейт“ тази година, пише HotArena.net. Мартина Юрукова недоумява как таквиа жени са дръзнали да участват в състезание за красота, научи Kliuki.bg.

„Не забелязвам хубави претендентки тази година, ще бъде много труден изборът, защото никоя не заслужава победата.“ – разправяла Марти пред близките си.

Критиците обаче побързаха да нападнат българската Адриана Лима, тъй като според тях тя просто е бясна, че миналата година титлата й се размина на косъм. Затова сега оплювала конкурса и всичко свързано с него.

Тя е българската Адриана Лима и не обича да си мери приказките

Към момента актуалната носителка на короната е нашумялата Ася Капчиова. За една година плеймейтката стана доста популярна. Тя имаше връзка с Криско, а освен това участва и във „Фермата“.

Именно от нея загуби Мартина Юрукова миналия януари. Говори се, че последната още е бясна, защото намирала Ася за изключително недостойна победителка, понеже била плоска.

Приликата на Марти с Адриана Лима й донесе много слава, но не успя да й донесе титлата „Мис Плеймейт“. Може би точно това е причината хубавицата в момента да напада така конкурса. А може би наистина не харесва нито една от колежките си.

Факт е обаче, че характерът на Мартина Юрукова по принцип е доста избухлив. Познатите й разкриват, че тя изобщо не си поплювала и може да направи на пух и прах всеки, който е подразни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар