Традициите на Марта Вачкова и Рада

Традициите на Марта Вачкова и Рада
4 (80%) 3 votes

Традициите на Марта Вачкова и Рада! Семейството на Марта от известно време е истинско женско царство. Марта, нейната майка и естествено, дъщерята на актрисата Рада Миладинова.

Рада на Марта Вачкова не е последвала семейната традиция и е далеч от идеята да става актриса. Марта и особено Григор Вачков са бележити имена в родното кино.

Трите дами  – Марта, майка й и щерка й, редовно отивали за празниците в родното си село Бойковец, но тази година избрали да бъдат в София без да пътуват, защото за няколко почивни дни било излишно да се пътува и да се топли цяла къща.

Малката наследница Рада Миладинова също е творческа личност, но доста в по-различна посока.

Рада и Марта – майка и дъщеря заедно за празниците и щастливи

Рада е студент в Художествената академия в столицата, тя от малка се увлича по изкуството и рисуването е нещо, към което майка й Марта активно я подтиква и аплодира нейните постижения, както се пише и в изданието за новини „Лайфстайл“.

Самата Марта Вачкова като дете обичала да се занимава с рисуването, но нейните родители не я подкрепили особено и така щом забелязала таланта на своята Рада силно се ентусиазирала.

Марта Вачкова след една успешна за нея година вече очаква следващия сезон на „Откраднат живот“

Мартина е убедена, че един ден нейната наследница ще бъде много по-известна от нея самата.

Ние също пожелаваме на Марта Вачкова и нейната фамилия много успехи и през 2017 – та година.

Изтеклата вече беше много добра за Марта и нейния нов сериал „Откраднат живот“, където тя може да не е в главната роля, но пък героинята й е доста успешна и Марта определено е в много творчески подем, коментираме и ние от светското издание за известни личности „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар