Уникално! Емилия трогна Анелия навръх Нова година

Уникално! Емилия трогна Анелия навръх Нова година
5 (100%) 2 votes

Емилия направи нещо невероятно за Анелия, двете вече не са в никаква война! Дали ще станат приятелки, все още е загадка!

Двете фолк диви Емилия и Анелия заровиха томахавката окончателно. Нещо повече, те дори са вече в добри отношения и могат да разчитат една на друга, научи Kliuki.bg.

Еми го доказа, правейки голям жест към колежката си. Тъй като Ани беше на участие на Нова година, настоящата жена на Коко Динев поканила Ивон да празнува с баща си и новото му семейство.

13-годишната щерка на Анелия по принцип не била много близка с полубрат си Иван и Емилия искала да промени това. Тя искала синът й да има още една опора в живота, когато порасне, както и дъщеря й, но тя още е бебе.

Емилия показа на Анелия, че враждата им вече е изцяло забравена

Изпълнителката на „Нежни устни“ съжалила момичето, че няма да бъде в семейна среда на празника. Затова решила да й осигури поне компанията на единия й родител в лицето на баща й.

Припомняме, че враждата между Анелия и Емилия започна заради Коко Динев, който първо бе женен за първата, а после се обвърза с втората. Въпреки че двете дами не се засякоха в живота му по едно и също време, те изпаднаха в конфликт.

С времето обаче нещата между тях се изгладиха. За това спомогнаха и множеството изневери на собственика на „Кошарите“. Счита се, че щом видяла, че Коко постъпва с Емилия по същия начин, както е правел по време на брака им, Анелия престанала да мрази колежката си.

Еми вече живее основно за семейството си. За разлика от Ани, тя отказа всякакви ангажименти за Нова година и изобщо чак до 6 януари. Блондинката иска да прекара повече време с децата си, а и бизнесът на мъжа й пак потръгна, така че няма защо да се притеснява за пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар