Кошмарна Нова година за Мишо Шамара: Виж какво го сполетя!

Кошмарна Нова година за Мишо Шамара: Виж какво го сполетя!
5 (100%) 1 vote

Мишо Шамара изкара една от най-лошите си Нови години в живота!

Рапърът Мишо Шамара посрещна 2017 година в САЩ, където живее със семейството си от над 2 години насам. Там обаче звездата от бившата група „Гумени глави“ се е разминал с пиянските изпълнения, което е вгорчило празника му, научи Kliuki.bg.

Причината за тези несгоди на Мишо е в здравето му. Бившият брадър се оказал с бъбречна криза точно на 31-ви вечерта, което не му позволило да пийва и хапва както си знае.

„К`ъв е тоя късмет баш днес да се разболея. Вместо вино, ще трябва да пия вода. Ех, живот пуст!“ – вайкал се Мишо Шамара.

Мишо Шамара с кошмар на Нова година

Мишо Шамара с тежка Нова година

Той е известен с пиянските си изцепки. Появявал се е неведнъж нетрезвен по различни събития. Чашката винаги е била спътник в живота му и затова рапърът изживял тежко, че ще бъде без нея на Нова година.

Това обаче не е първият такъв случай с варненеца. Преди 2 години той пак не е могъл да отбележи подобаващо новата тогава 2015-та, тъй като е имал хемороиди. Затова е хапвал само определени храни и изобщо не е пиел.

Сякаш зла орисия гони Мишо Шамара на Нова година. През останалото време обаче той жъне успехи, които му позволиха да емигрира в САЩ. Там рапърът развива бизнес, а синът му вече се учи да рапира като него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар