Маги Халваджиян възхити България по невероятен начин!

Маги Халваджиян възхити България по невероятен начин!
4 (80%) 4 votes

Маги Халваджиян направи невероятен спектакъл навръх Нова година!

Тв продуцентът Маги Халваджиян възхити мнозина по време на снощния празничен епизод на „Пееш или лъжеш“. Арменецът се бе постарал да сътвори страхотно шоу по случай Нова година и успя, забеляза Kliuki.bg.

Онова, което изненада приятно много зрители, е, че всички дуети този път бяха съсредоточени само и единствено върху български песни, останали като класики през години. Това е по идея на продуцента, за което си струва да го поздравим.

Маги Халваджиян отдавна се слави като почитател на ретро музиката. В X Factor той многократно каза, че не разбира музиката на днешното време и все още слуша парчетата от 20-ти век.

Маги Халваджиян направи нещо уникално по случай Нова година

Този път обаче Магърдич се показа и като голям родолюбец. Макар да е с арменски корени, продуцентът винаги е твърдял, че за него България е единствената му родина.

Сезонът в „Пееш или лъжеш“ приключи по бляскав начин. Всички гост – звезди изпълниха обща песен накрая, която също беше на български.

Изненадващо или не, това е предаването, което е събрало най-голям рейтинг от всички в ефира през 2016 година. Маги Халваджиян този път направо изби рибата с това шоу.

То замести X Factor, но предвид голямата му гледаемост, нищо чудно да се превърне в титуляр за постоянно, а другото музикално шоу да получи дълга почивка.

„Пееш или лъжеш“ стана прецедент не само за България, но и за Европа. Родината на това шоу е САЩ, а Магърдич Халваджиян го внесе за първи път в Стария континент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Халваджиян възхити България по невероятен начин!”

  1. СОНЯ

    ян. 02. 2017

    Браво Маги! Класа и стил!Невероятно шоу.Гледах го и не исках да свършва.Чудесно е .Професионалиста си личи отдалеч.

Добавете коментар