Хората изригнаха: Йорданка Христова пак се изложи!

Хората изригнаха: Йорданка Христова пак се изложи!
5 (100%) 1 vote

Йорданка Христова за пореден път си навлече негодувания!

Естрадната легенда на България Йорданка Христова обра страшен срам покрай шоуто „Пееш или лъжеш“. Поредният такъв момент дойде в Новогодишния епизод, когато много от зрителите останаха шокирани, научи Kliuki.bg.

Данчето бе почти надпята от човек, който по принцип не може да пее. Росен Белов, който по професия е актьор, изненадващо пропя и се справи чудесно със „Светът е за двама“. Нещо, което удиви всички, но направи впечатление, че в общите тонове неговият глас изпъкваше над този на Йорданка Христова.

Йорданка Христова се изложи в шоуто на Маги Халваджиян

Това е пореден удар за певицата в „Пееш или лъжеш“. Още когато избра Росен за победител, той се оказа много слаб в пеенето и изборът й изглеждаше грешен. Тогава Данчето отнесе много критики.

Сега обаче изведнъж актьорът започна да пее правилно и дори засенчи именитата си партньорка. Нещо, което шокира зрителите.

„Много се изложи Данчето, не успя да влезе в песента както трябва. Това момче не е певец по принцип, а гласът му се чуваше повече от нейния.“ – пишат зрители във Фейсбук.

Бившата на покойния Фидел Кастро дълго време избягваше прояви в родния ни шоубизнес. През последните години обаче тя наруши това свое правило. Първо участва във „ВИП Брадър“, където се размина на косъм от крайния успех, а сега и в „Пееш или лъжеш“.

Слуховете твърдят, че Данчето е закъсала за пари и затова се подлага на подобни ангажименти в тв проекти. Тя изобщо не се чувствала комфортно в тях, но нямала голям избор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар