Случилото се с Моника Валериева е потресаващо!

Случилото се с Моника Валериева е потресаващо!
3 (60%) 2 votes

Моника Валериева не прилича на себе си, наистина жалко! Някога тя беше изкушението на Валери Божинов, а вече едва ли би могла да впечатли някого!

Манекенката Моника Валериева е само на 26 г., а вече изглежда на поне с 10 повече. Гледката на красивата някога плеймейтка е покъртителна, категорични са всичките й познати, научи Kliuki.bg.

Мони има множество корекции по себе си, но те вече имат обратен ефект. Бившата брадърка не е по-красива така и самата тя сякаш го осъзна, но много късно.

Манекенката сама призна наскоро, че е било грешка да си слага силикон на устните. Предполага се, че така се е стигнало до нарушения в яденето, т.е. трудно дъвчене и въобще приемане на храната.

Моника Валериева вече си пати от операциите

Освен това Моника Валериева по всяка вероятност вече не изпитва такава наслада при целуването с мъж. Силиконът й е създал нещо като преграда на чувствеността в устните, което наистина е жалко за младо момиче като нея.

Говори се, че чисто физически манекенката не се чувствала никак удобно в тялото си. Корекциите по него откровено й пречели. Тя дори обмисляла да премахне това, което е възможно.

„Мони е в отчайващ вид. Не изглежда добре, просто не е тя. В началото тези операции уж бяха за добро, но след като мина някоя друга година и възрастта почна да си казва думата, всичко се преобърна.“ – смятат приятелите на манекенката.

Припомняме, че освен по устните, Моника има корекции на гръдната обиколка, носа, скулите и задните части. Тя е почти като нова в сравнение с оригиналния си вид.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар