Срамните разкрития за Лили Боянова я накараха да се изчерви! (Вижте защо)

Срамните разкрития за Лили Боянова я накараха да се изчерви! (Вижте защо)
Гласувайте за статията

Лили Боянова е доста странна птица в очите на своите колеги.

Красивата новинарка Лили Боянова се оказа доста консервативна, а според някои -направо старомодна. Въпреки че сега е в ролята на самотна майка, неприемаща се добре от мнозина, тя има още с какво да изненада. Журналистката избягва да говори за личния си живот и дори мнозина от обкръжението й не знаят защо се е разделила с бащата на детето си, научи kliuki.bg.

Лили Боянова успешно съвместява работата и грижите за сина си Камен. Той живее разделен с баща си почти от самото си раждане. Въпреки че не иска да спомене кой е този така мистериозен господин, новинарката не крие, че двамата поддържат контакти заради детето им. Именно татко му се грижи за него, когато тя е на работа през уикенда.

А докато красавицата чете новините, колегите й не спират да шушукат зад гърба й как може хем да е толкова красива, хем да е толкова загубена. Или поне те я определят така. А причината е, че се открехва за мъжете и греховния свят на удоволствията в доста късна възраст. Лили Боянова губи девствеността си чак на 21 години. Причината – чакал е подходящия човек, въпреки че кандидати не са й липсвали, пише hotarena.net.

Лили Боянова е гледана с неразбиране от колегите си

Е, явно той е бил подходящ само за момента, защото вече не е до нея. Красавицата е имала оскъден брой мъже в живота си, а сега може да се похвали с нова любов. От известно време тя е влюбена, отново незнайно в кого. Явно е, обаче, че отношенията им са сериозни, защото Лили Боянова е започнала да се чуди за второ дете. Дано този път има повече късмет в любовта!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар