Нe е за вярване: Елена Йончева призна за скритата си страст! (Чутото взе акъла на всички)

Нe е за вярване: Елена Йончева призна за скритата си страст! (Чутото взе акъла на всички)
Гласувайте за статията

Елена Йончева не обича да разкрива личния си живот

Елена Йончева винаги е била на най-горещите точки на планетата. Но топ журналистката пази ревниво личния си живот. В края на месец март миналата година тя роди малкия Теодор. Той е плод на връзката й с архитекта Пламен Тодоров.

Той е с дванадесет години по-малък от нея. Двамата заживяват заедно през 2010 година. Но малко преди да роди стана ясно, че 52 годишната журналистка е бременна. Разбира се, за бременността й и раждането се изписа какво ли не. Самата журналистка не скри, че се страхувала от хорския негативизъм и зли очи, за това пазела в тайна бременността си.

Елена Йончева живя дълги години с екс премиера Сергей Станишев. После сама прекъсна връзката си с него. След което стана гадже на французина Стефан, който я изостави. Но връзката й с по-младия от нея архитект се оказа стабилна и те станаха родители на красиво бебе.

Наскоро блондинката разказа какво най-много обича да й подаряват.„Не харесвам парфюми и бижута. Обожавам да получавам подаръци книги. Четенето ми е любимото занимание. Чета почти всичко. От романи до документални повести”, разкри хобито си журналистката.

За тази нейна страст знаели близки и приятели. По всякакъв повод те й подарявали хартиени произведения. Които тя обожавала и не спирала да чете. Сега, покрай грижите по детето си, тя няма много време за любимото занимание. Но била категорична, че ако човек се организира, ще намери време за всичко.

Елена Йончева не харесва бижута, а книги

В резултата на дългогодишната си страст към хартиените богатства тя може да се похвали със стабилна библиотека. В дома си Елена Йончева притежава над три хиляди произведения. Които винаги препрочитала с удоволствие, ако все пак намери време от ангажиментите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар