Фики Стораро и Тони направиха нещо нечувано! (Постъпката им разплака феновете)

Фики Стораро и Тони направиха нещо нечувано! (Постъпката им разплака феновете)
2.5 (50%) 2 votes

Фики Стораро има на кого да прилича

Фики Стораро определено може да се гордее със семейството си. Младата надежда на „Пайнер” винаги е споделял, че обича и уважава своята фамилия. И слуша съветите на родителите си. Младият Фики се учи от баща си не само на пеене. Той попива добро от своя родител.

Защото се оказва, че освен да пеят, двамата имат златни сърца. Фики Стотаро и неговият баща изпратили чували с маркови дрехи на бедстващите в Хитрино. Те не останали безучастни на трагедията, сполетяла хората в това село.

Тони Стораро дори се зарече да направи благотворителен концерт в Шумен. Много скоро. Като дари парите на тези, които пострадаха от влаковата авария.

Решението дошло, след като видели ужасяващите кадри на това, което сполетя хората в шуменското село. Но чалга изпълнителите изобщо не споменали какво са направили досега.

Те не искали да взимат стореното от тях като евтин пиар трик. Затова запазили човешката си постъпка далеч от обектива и медиите. За това обаче споделила бабата на Фики Стораро.

Ремзия Кадир Ахмедова не изтраяла и казала какво са направили Тони и Фики. Леля Рени, както я познават повечето хора, продавала зад бара в семейната сладкарница в столицата. Там имало баклави, кадаифи и какви ли не турски вкусотии.

Бабата на младия певец била силно разстроена от подигравките по негов адрес. Припомняме, че след като излезе последното парче на Фики Стораро Is This Love, негативните коментарите за мускулестия чалга изпълнител не спряха.

„Няма защо да се подиграват на Фики. И на неговия английски език. Ами тези депутати, които от трибуната на народното събрание не могат да говорят български език? За тях какво ще кажат”, не мирясвала възрастната жена. Тя яростно защитавала любимия си внук и не давала прах да падне върху него.

Фики Стораро и Тони Стораро разплакаха феновете

Според запознати 21-годишният изпълнител бил силно разстроен и засегнат от отрицателните думи за него. Както и за изпълнението на тази песен. Но след като това преминала еуфорията, той вече не се впечатлявал по писанията. И ги приемал дори с широка усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Фики Стораро и Тони направиха нещо нечувано! (Постъпката им разплака феновете)”

  1. ЦЕЦА

    ян. 03. 2017

    ДА, БАБА АЙШЕ ОТ ХИТРИНО ИМА НУЖДА ТОЧНО ОТ УПОТРЕБЯВАН ШАЛ НА ЛУИ ВИЮТОН И ДРУГИ НОСЕНИ ПАРЦАЛИ, УЖ МАРКОВИ. мАНГАЛСКИ НАПЪНИ.

Добавете коментар