Димитър Рачков е жертва на грандиозна измама!

Димитър Рачков е жертва на грандиозна измама!
Гласувайте за статията

Възползват се от Димитър Рачков по брутален начин!

Комикът Димитър Рачков става жертва на измама във Фейсбук. Това продължава вече няколко години, но последствия за нарушителя няма, научи Kliuki.bg.

Неизвестен човек се представя за актьора в социалната мрежа. Профилът, който всички считаха за актуалния на Рачков, всъщност е фалшив, установи наше разследване.

Нито Митко, нито жена му Мария Игнатова имат регистрация във Фейсбук. Двамата били твърдо против това, защото не искали да разбират за целия „хейт“, който се излива там по техен и чужд адрес.

„Не искаме да се регистрираме, защото си имаме лично пространство, което не искаме да нарушаваме.“ – разправяла Мария пред познати и колеги.

Димитър Рачков е жертва на измама

Много от хората, които лично познават Димитър Рачков, също са били заблудени, че това е той самият в социалната мрежа. Измамникът имал подобно на актьора чувство за хумор и често заблуждавал хората.

Предполага се, че става дума за почитател на водещия на „Господари на ефира“, тъй като се слагат доста снимки от личния свят на Рачков. Администраторът обаче не докарва съвсем точно поведението на комика в коментарите.

Измамите във Фейсбук по отношение на известните личности са много. Преди 2 години фолк дивата Малина се оплака, че от един такъв фалшив неин профил тръгна лъжата, че е сгодена за по-млад мъж. Оказа се, че певицата даже няма регистрация в мрежата.

По принцип представянето под чужда самоличност е подсъдно, но до този момент няма подобни случаи. Главно защото на жертвите не им се занимава. Надали и на Рачков ще му се занимава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар