Бомба! Борислав Комсийски забременява Надя

Бомба! Борислав Комсийски забременява Надя
Гласувайте за статията

Борислав Комсийски най-после е готов за свое поколение!

Въпреки че започна с Емануела, Надя Иванова се оказа жената за Борислав Комсийски. Бизнесменът вече от над месец се среща с тв водещата и нещата стават сериозни, научи Kliuki.bg.

Двойката е посрещнала новата година заедно в хотел на планината. Именно там нещата помежду им се задълбочили. Боби повдигнал въпроса за сериозно обвързване и евентуално семейство, а Надето само това и чакала.

И двамата са във фаза на живота си, в която търсят човека, с когото да имат деца. Годинките им вече не са никак малко, а и самите те споделиха още в Къщата, че се надяват един ден да станат родители.

Борислав Комсийски и Надя се готвят за бебе

Тогава Борислав и Надя още не бяха близки, но нещата помежду им се получиха след „ВИП Брадър“. Даже актрисата заряза всички от „интелектуалците“ и вече се среща само с хората, близки на Боби от престоя му в Къщата.

Предвид сериозните намерения и на двамата, се очаква те да започнат с наследника още сега. Консумацията на връзката им се е осъществила за първи път именно на Нова година, което е много романтично действително.

Припомняме, че желанието на Борислав Комсийски да има деца донякъде провали и евентуалната му връзка с Емануела. Певицата вече има двама сина и няма намерение да ражда повече, а Боби тепърва иска да гради семейство.

Надя от „Елит“ пък изживя истински ад през миналата година, тъй като загуби любовта на живота си. Именно от покойния днес мъж тя искаше да има деца, но съдбата реши друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар