Моника Валериева в несвяст: Богатият й любовник избяга от нея през глава! (причината е шокираща)

Моника Валериева в несвяст: Богатият й любовник избяга от нея през глава! (причината е шокираща)
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева не спираше да се хвали с богатия си любовник, но май избърза!

Медийната звезда Моника Валериева може би избърза с хвалбите и преекспонираното си щастие с богатия любовник. Въпреки че така и не пожела да разкрие лицето или името му, тя месеци наред не спираше да се пъчи с него в социалната мрежа.

То не бяха скъпи почивки в чужбина, то не бяха огромни букети, то не бяха подаръци, то не бяха чудеса. Днес обаче близки до моделката източници разкриха, че Моника Валериева е на път отново да остане сама. А вината за това си била само нейна.

Моника Валериева

Моника Валериева направи страшен гаф и изгони богатия си любовник

„От няколко седмици насам Мона не спира да дудне на приятелките си как иска и е готова да стане майка. Лошото обаче е, че не се ограничава до дружките си, а най-много намила на въпросния богаташ. Първо ревеше за сватба, сега за люлка. Дочухме, че той нещо се е притеснил и от седмица насам дори не й се е обаждал“, разказват източниците.

Припомняме, че Моника Валериева действително имаше големи амбиции да се види булка и то в най-скоро време. Очевидно обаче идеята далеч не се е видяла привлекателна на любовника й, който се е престорил на глух.

Затова и сега дойде редът на бебетата и майчинството. Което още повече е изплашило тузаря и го е накарало да си плюе на петите, коментират запознати.

„Очевидно е, че Моника отчаяно иска да задържи този мъж до себе си. Особено след като е и доста заможен. Само че умните жени правят нещата по коренно различен начин. И тя ще се научи, но още доста хляб има да изяде и удари да понесе“, шушукат из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар