Ники Кънчев се оказа рядко срещано явление, но не в добрия смисъл!Водещият на Вип Брадър или мистър Стани богат, както още го наричат,

стана тема номер едно в Нова телевизия. Ники Кънчев втрещи колегите си с качество, което те не искаха да притежава. Но уви. Оказа се, че въпреки огромните пари, които натрупа след десет години с Големия брат, Ники Кънчев е по-стиснат и от Чичо Скруч. От сърцето му не можел да се откъсне и петак, ако става дума да почерпи някого. [caption id="attachment_377017" align="aligncenter" width="300"]Ники Кънчев Ники Кънчев се оказа пословично стиснат[/caption] Ако щете вярвайте, но Ники Кънчев се направил на ударен и на самия си рожден ден. Той беше на 26 декември. Макар че се видял с колеги и приятели, от които получил много честитки и подаръци, той така и не купил барем едно уиски, за да почерпи. "Оправда се, че няма да прави парти, защото рожденият му ден се пада веднага след Коледа и повечето от хората не са си в София. Но какво значение има това?! Ако си щедър човек и искаш да направиш жеста за себе си и другите, може и една кутия бонбони да купиш. Ей така, от кумова срама. Вече се уверихме, че стиснатостта му е пословична", коментират източници от кухнята на медията. Те затвърдили мнението си за Кънчев, който преди пет години направил нещо още по-шокиращо.

А именно - не отпразнувал подобаващо и собствения си 50-годишен юбилей. За което и до днес се шушука из коридорите на Нова телевизия.

Заради тези си черти от характера, както и с напъните винаги да е първи и с най-доброто заплащане, Ники Кънчев се е превърнал в персона нон грата за много свои колеги в телевизията. Очевидно обаче на него изобщо не му дреме от това. Пък и защо да му дреме. След като с пет приказки по време на Вип Брадър вади пари, за които колегите му си късат Д-то половин, че и една година.