Тодор Живков–младши съкрушен! (Наследникът на Тато остана без пукнат лев)

Тодор Живков–младши съкрушен! (Наследникът на Тато остана без пукнат лев)
5 (100%) 2 votes

Тодор Живков-младши е съсипан

Тодор Живков-младши е изпаднал в пълен финансов колапс. Синът на Владко Живков и красавицата Маруся Мирчевска от близо двадесет години се подвизава в Америка. Там 37-годишният внук на Тато си изкарва прехраната като професионален комарджия. Досега Тодор Живков-джуниър е оцелявал единствено благодарение на покера.

Сега обаче едноименният наследник на Тато е останал без пукнат лев. Няма и спестявания. Участвал е в различни покер турнири с вход от 200-300 долара. Но голям удар не е правил повече от три години. В комарджийските среди той е познат под името Тед. Известен е като наследник на комунистическата вихрушка.

Преди три години той спечели голяма сума. Тогава, през 2013 година, той се облажил с четиридесет и две хиляди долара. Спечелил ги от световните серии по покер.

Но след това късметът му изневерил. Не е заработвал повече от хиляда –две хиляди долара на месец. Парите му стигали да си плаща наема на виличката в Малибу, където живее. Едноименният внук на Тато имал и малко ранчо в Аризона.

Неговият братовчед Малък Тошко също е залитнал по хазарта. Освен по чашката, той често влизал в казината. И залагал големи суми на машинките и рулетките.Към алкохолните запои прибавил и страст по пилеене на пари за порока си.Както го прави зад океана и Тодор Живков-младши.

„Преди известно време Тодор Славков рядко влизаше в казината. Обикновено късно вечер, след като бе доста подпийнал с авери. Сега идва все по-често и то през деня”, казват очевидци. Другият татов внук не може да разчита на помощ на сестра си Жени Живкова.

Тодор Живков-младши е останал без пукнат лев

Тя била недоволна от участието му във ВИП Брадър. В Къщата той не изтрезня и непрекъснато сваляше гащите си. Макар че стана победител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар