Брад Пит смазан: Това бе най-кошмарната ми Нова година! (Анджелина палува в Колорадо)

Брад Пит смазан: Това бе най-кошмарната ми Нова година! (Анджелина палува в Колорадо)
5 (100%) 2 votes

Брад Пит е смазан

Брад Пит е изкарал най-кошмарната си Нова година. Но не така е прекарала празника Анджелина Джоли. Актрисата направо сияе след развода. Тя прекарала празника в Колорадо, в компанията на шестте си деца.

Холивудската звезда наела къща за четири милиона долара в Колорадо. И завела децата си на ски ваканция. Вилата разполага с шест спални и иконом, който дискретно се грижи за уюта и спокойствието на семейството. Папараци са заснели как актрисата и нейните деца обикалят снежните писти и се радват на ски ваканцията си.

Брад Пит и Анджелина отглеждаха шест деца, като само три от тях са биологични. Красавицата се пребори за попечителство. И временно съдът разреши тя да се грижи изцяло за децата, като срещите с баща им да стават под наблюдение.

Все пак за Коледа Брад Пит се е видял с децата си. Те са се срещнали за кратко, като са си разменили подаръци. Холивудската звезда е съкрушена и много страда от раздялата с тях и съпругата си.

„Брад Пит не крие, че е съсипан от раздялата. Той непрекъснато плаче и иска нещата да се оправят. Но Анджелина не иска и да чуе семейството отново да се събере”, издава източник. Актьорът непрекъснато плачел и съжалявал, че фамилията е разделена.

Самата актриса обаче изглеждала видимо спокойна и щастлива. Прави впечатление, че 41-годишната хубавица вече се е взела в ръце и се стреми да си възстанови теглото и здравето си. Звездната фамилия дискретно се охраняваше от бодигард.

Брад Пит не е в Колорадо с Анджелина

Според слуховете актрисата има връзка с Джони Деп. Той обаче не бе забелязан да й прави компания на снежните писти в Колорадо. Анджи определено не бърза да се впуска в нови любовни афери. А иска да се наслади на спокойствието и децата си. Твърди се, че Анджелина Джоли искала да замине да живее в Лондон. Или да наеме къща в Камбоджа, за да избяга от Брад Пит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар