Алисия и Николета ужасени: Валери Божинов става татко за трети път! (ще пореже ли отрочетата им)

Алисия и Николета ужасени: Валери Божинов става татко за трети път! (ще пореже ли отрочетата им)
4.5 (90%) 2 votes

Валери Божинов ще има трето дете от новата си изгора Биляна Дол!

Истински шок за Алисия и Николета Лозанова е новината, че бившият и на двете Валери Божинов отново ще става татко. Футболистът ще има трето дете, този път от новата си любима Биляна Дол.

Между другото, това е жената, която макар да е по-голяма от него, Валери Божинов определя като най-красивата и стойностна в живота си. Самата Биляна още не е ставала майка, а от доста време насам с Божинката живеели с тази мечта.

Валери Божинов

Валери Божинов се кани пак да става татко, при това по-скоро от очакваното

Че тя ще се превърне в реалност, при това още тази година, потвърди известната ясновидка Соня Заварчик. „Валери ще стане татко отново и то по-скоро от очакваното. И да, Биляна Дол ще е жената, която ще избере за майка на третото си дете. Двамата си подхождат страхотно и помежду им има истинска любов“, пророкува Заварчик.

По празниците Валери Божинов заведе Биляна Дол в Дубай, където я глези като принцеса. С тях беше и синът му от Алисия Валерко, но Николета отказа да пусне щерка си Никол Божинова.

Дали това се дължи на пореден скандал между бившите съпрузи, не стана ясно. Истината обаче е, че едно ново бебе на футболиста сериозно би объркало сметките на певицата и плеймейтката.

„Децата може да станат три, че и четири. Парите на Валери Божинов обаче са си същите. Така че едно ново гърло би ограничило средствата за Никол и Валерко. Представете си само как ще реагират Алисия и Николетка. Направо не е за разправяне, ще повехнат горките“, смеят се столични зевзеци.

Какво ще се случи, със сигурност ще разберем и сами. Стига Биляна Дол веднъж да забременее. Обещава да бъде доста интересно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар