България в шок: Коварно и мъчително заболяване мори Лили Иванова! (виж диагнозата на лекарите)

България в шок: Коварно и мъчително заболяване мори Лили Иванова! (виж диагнозата на лекарите)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова страда от това наистина болезнено заболяване!

Шокираща новина за примата на родната музика Лили Иванова потресе България. Оказа се, че естрадната легенда страда от коварно и мъчително заболяване, което се лекува наистина трудно и продължително.

Диагнозата, която поставили лекарите на Лили Иванова е херпес зостер. Изпълнителката на „Детелини“ го е хванала от силен стрес и вече повече от две години не може да се пребори с него.

Лили Иванова

Херпес зостер мъчи голямата Лили Иванова от няколко години, феновете й са в пълен шок

Всеки, който е запознат с коварния херпес зостер, е наясно какви мъки и неистови болки търпи болният. Това заболяване е много опасно, защото уврежда не само кожата, но и нервната система на човека. Той се чувства отпаднал, слаб, лошо му е и често пъти вдига температура.

„Херпес зостер води и до възпаляването на нервни възли и тогава направо виеш от болки. Наистина гадна работа. Жалко е, че Лили Иванова страда от това и дано да успее да се излекува и спаси“, коментират източниците.

Певицата пипнала вируса малко преди големия й концерт в Арена Армеец преди няколко години. Затова и напоследък тя редовно отказва участия и дори не пее никъде на Нова година.

„Лили прекарва повече време у дома си, а лекарите я посещават там. Тя не искаше и да чуе за болница. Само мисълта, че може да влезе в клиника, я побърква. Затова разчита на лични посещения и грижи от компетентни доктори, които я съветват, преглеждат и назначават лекарства“, обясняват запознати.

Лили Иванова ще навърши 78 години тази година (по непотвърдена информация) и води наистина здравословен начин на живот. Тя не спи по-малко от 12 часа, храни се с полезни храни и яде много-много мед.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар