Бойко Борисов се хвана за главата: Виж какво научи за бившата си съпруга Стела! (истината го втрещи)

Бойко Борисов се хвана за главата: Виж какво научи за бившата си съпруга Стела! (истината го втрещи)
3.6 (72%) 5 votes

Бойко Борисов не може да повярва на очите и ушите си!

Премиерът в оставка Бойко Борисов се хванал за главата като научил последните новини около бившата си вече съпруга Стела Георгиева. Тя е майка на единствената му дъщеря Венета Борисова, която го направи най-щастливия дядо с малкия Бойко.

Екс съпругата на Бойко Борисов от години живее в САЩ и то не къде да е, а в Ориндж Каунти. Тя е дипломиран лекар и е женена за бившия мъж на Цветелина Бориславова – Стефан Абаджиев.

Бойко Борисов

Бойко Борисов направо завидя на спокойния живот и свободно време на бившата си жена Стела Георгиева

Явно животът на Стела Георгиева върви повече от добре, тъй като напоследък тя не се спирала от почивки и забавления. Нещо повече – разполагала с толкова свободно време, че започнала да шие дрехи на любимеца си. Не съпруга, а кучето си Айра.

Самата Стела се похвали в мрежата с коледните одежди на сладураната Айра, както и с останалата част от гардероба й, на която повечето българи биха завидели.

Именно това ново хоби на бившата му, накарало Бойко Борисов да се хване за главата и да мига на парцали. „Я гледай ти! Живот си живее нашата, а аз се спуквам от работа и дертове. Но така е то, кой както се уреди в тоя живот. Половината от това свободно време да имам, чудеса ще направя“, клател глава Бойко Борисов, разкриват хора от обкръжението му.

Бившата на премиера качва повече снимки на кучето, отколкото на мъжа си в мрежата

В действителност екс премиерът е в чудесни отношения с майката на дъщеря си и двамата се чуват сравнително често. Разговорите им се въртят най-вече покрай внучето, но хубавото е, че са запазили приятелството и доверието си един към друг, допълват източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар