Д-р Ангел Енчев потресе всички: Виж какво причини на бременната Теди Велинова! (още подробности)

Д-р Ангел Енчев потресе всички: Виж какво причини на бременната Теди Велинова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Д-р Ангел Енчев възмути стотици дами в мрежата с решението си!

Пластичният корифей д-р Ангел Енчев разгневи множество българки в мрежата с това, което причинява на съпругата си. Бременната Теди Велинова обикновено е била причина за завист у повечето дами, но в момента изобщо не я облазяват.

Оказа се, че Ангел Енчев е жесток перфекционист не само в работата си, но и в личния си живот. Още преди раждането на второто им дете, което трябва да се появи на бял свят през април тази година, той подлудил жена си.

Ангел Енчев

Д-р Ангел Енчев ще реже жена си

Теди Велинова вече била наясно, че не може да ражда, както си поиска, а само и единствено секцио. Така, според благоверния й, нямало да навреди на тялото си и щяла да си запази перфектните форми. Това обаче далеч не е всичко.

Д-р Ангел Енчев отсега точи скалпела, за да подложи Теди Велинова на операция за стягане и повдигане на бюста след раждането. Преди това тя ще легне на операционната маса, за да може мъжът й умело да скрие белега от секциото.

„Много хубаво не е на хубаво. Този човек прекалява. Какво ако една жена остане с лек белег след раждане, напълнее малко или пък балконите й не са идеални?! С човек ли живее или с кукла, която винаги трябва да е съвършена. Неестествено, дразнещо и най-вече обида към жената е подобно отношение“, нададоха вой родилки и майки в интернет форумите.

На Ангел Енчев обаче изобщо не му дреме. Той признава, че вече е разкрасявал съпругата си с няколко инжектирания на ботокс около очите и по челото.

За сметка на това пък Велинова няма защо да се безпокои за живота си и този на отрочетата. Ексцентричният й благоверен е въшлив с пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар