Никол Шерцингер настръхна: Това, което я накара да направи Гришо, я втрещи

Никол Шерцингер настръхна: Това, което я накара да направи Гришо, я втрещи
5 (100%) 1 vote

Гришо Димитров и Никол Шерцингер си спретнаха щуро парти за Нова година

Гришо Димитров и Никол Шерцингер се отдадоха на яка почивка. Слуховете, че двамата се разделили точно преди нова година се оказа поредната партенка. Влюбените бяха заедно. И се отдадоха на доста екстремално посрещане на 2017 година.

Но според клюките една от най-лачените двойки си казали завинаги „чао”. И то точно преди стрелките да отчетат последните секунди на старата година. Защото шоколадената перла си пусна изкусителни снимки от плажа в Хаваите.

Преди това. Там тя се разтягаше сладострастно на брега на морето, а от гаджето й нямаше и помен. А папараци я щракнаха как изобщо не тъжи от липсата на любовника си.

В същото време тенис звездата тренирал усилено за предстоящите му турнири в Австралия. И изобщо не му било до купони и пируване. Защото двойката се разделила и нашенецът ближел тежки любовни рани гласеше слухът.

Да, ама последната клюка за тяхната раздяла отново се оказа злостна. Защото топ певицата и ракета №1 у нас са заедно. И се обичат. Григор Димитров заминал в последния ден на старата година при засуканата си приятелка на Хаваите. За да посрещнат заедно новата година.

На всичкото отгоре Гришо накарал Никол да направи това, което най-много обича. А то е да скача от високи скали в синьото море.
Никол Шергинцер не била почитателка на подобно забавление.

Но покрай Гришо и тя се научила да го прави. И да не се страхува. Под възхитения поглед на любимия си. А за доказателство си пусна и снимки в социалната мрежа.

Никол Шерцингер да скача от високо във водата, Гришо я накара

Гришо Димитров и Никол Шерцингер си спретнаха един наистина луд купон за Нова година. Съвсем нетрадиционен. И след краткия отдих отново поел към кортовете на Австралия. И веднага спечели първата си битка там срещу Стив Джонсън. Доста убедително при това. Вероятно певицата го е заредила добре с положителна енергия, шегуват се и феновете му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар