Деси Цонева хвърли бомбата: Ще имам второ дете!

Деси Цонева хвърли бомбата: Ще имам второ дете!
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева не иска да остане само с едно дете!

Брадърката Деси Цонева вече гради новото си бъдеще. То е с Георги Джамов, който наскоро й предложи дори брак. Двамата ще се венчаят към края на тази година, научи Kliuki.bg.

Журналистката обаче направи интересно разкритие точно за бъдещия си живот. Оказва се, че тя има намерение да има второ дете един ден.

Дъшерята на Димитър Цонев за момента не иска ново бебе в живота си, но след 2-3 години е категорична, че ще има пак дете. Очевидно Деси е влюбена в годеника си и е убедена, че ще бъде с него вечно.

Деси Цонева иска още наследници, но след няколко години

Към момента желанието на Десислава Цонева е да се реализира като журналист в родния ни ефир. Тя подготвя проект, който скоро ще тръгне по БНТ.

Затова бившата брадърка не желае още да забременява повторно, но е донякъде изненада, че с категоричност твърди, че ще има второ дете един ден.

Припомняме, че журналистката има син от Янчо Таков, за когото бе омъжена преди време. Малчуганът е вече в първи клас и майка му счита, че е време тя да направи кариера в телевизията.

Именно с децата бе свързана и една от основните теми около Деси Цонева във „ВИП Брадър“. Тя имаше опасения, че е бременна и твърдеше, че със сигурност ще абортира, ако наистина носи в утробата си бебе. Тогава известната щерка понесе много критики за мнението си относно абортите.

Въпреки наглед мъжкаранското си поведение, у дома Деси Цонева всъщност е типичната жена. Тя се грижи много сериозно за домакинството. Голямата й слабост е готвенето. Така че намерението й да има второ дете в живота си като цяло изглежда логично.

Джамов е по-възрастен от нея и вече има пораснала дъщеря. Дали ще се съгласи на тези години да има още една?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар