Не е за вярване! Антон Хекимян замени Василена не с една, а с три красавици! (Как го хванаха на тясно?)

Не е за вярване! Антон Хекимян замени Василена не с една, а с три красавици! (Как го хванаха на тясно?)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян май ще се окаже скрита лимонка!

Докато мнозина обсъждат ориентацията на Антон Хекимян, той видимо доста добре се ориентира сред женското съсловие. Въпреки че си има сериозна приятелка от доста време, журналистът не пропуска да погали самочувствието си в приятна нежна компания, разбра kliuki.bg.

Преди дни водещият на „Тази сутрин“ бе забелязан да излиза от сградата на БТВ в компанията на не една, не две, а цели три колежки. Антон Хекимян се качи заедно с тях в една кола и отпрашиха в неизвестна посока. Случката се развива през време, в което журналистът би трябва да подготвя ефира за следващия ден, а не да се забавлява с красивите си колежки.

Оказва се, че мускулестият телевизионер е истински хит сред стажантките в телевизията, които непрестанно се множат. Освен че го приемат за идеал в професията, те дават мило и драго да прекарват времето си с него. Току-виж се излъже да хлътне по някоя и от там и кариерата й да тръгне стремглаво нагоре. Но засега подобни изгледи няма.

Все пак Антон Хекимян е обвързан с колежката си от Нова Василена Гръбчева. Също така е врял и кипял в интригите в областта и не иска да си създава допълнително главоболия. По-скоро обича да прекарва времето си с младите девойки, за да глези самочувствието си и да се чувства желан и харесван. И определено постигна този ефект, пише retro.bg.

Антон Хекимян се фука с колата си пред девойките

Колеги на журналиста свидетелстват, че само дума е нужна, за да се появи на бюрото му чаша горещо кафе или обяд. Антон Хекимян вероятно злоупотребява с мераците на младите си колежки и ги използва за лична облага. Но те пък са на неговите услуги безкористно и без да се оплакват. Само и само да бъдат до него…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар