Шок: Ирина Флорин влюбена в новия на Елен Колева! (бясна е от връзката им – скандални доказателства)

Шок: Ирина Флорин влюбена в новия на Елен Колева! (бясна е от връзката им – скандални доказателства)
5 (100%) 2 votes

Новият на Елен Колева се оказа магнит за певицата Ирина Флорин!

Ти да видиш! Любовна драма се завъртя в светските среди, а причината за нея е любовта на Елен Колева и Марсел Коен. Двамата са заедно едва от няколко седмици и очевидно си пасват страхотно.

Елен Колева и Марсел Коен прекараха заедно най-големите празници като дори посрещнаха един с друг Бъдни вечер, което е повече от показателно. За лош късмет на актрисата обаче се оказа, че друга известна дама също е захапала въдицата по младия и красив Коен.

Елен Колева

Елен Колева има съперница в лицето на Ирина Флорин. Певицата е луда по младия и красив Марсел Коен от доста време

И това не е коя да е, а самата певица Ирина Флорин, видя първи Kliuki.bg. Един поглед в профила на Марсел Коен е достатъчен, за да се види, че Ирина Флорин усърдно и без пропуски е харесвала всички негови снимки и постове.

Всички, с изключение на общите му снимки с изкусителната Елен Колева. Под нито една от тях Ирина не е заявила своето „Харесвам“. Което моментално наведе на най-логичния въпрос – защо?

„Ясно е защо. Марсел действително е рядко срещано явление сред младите мъже. Той е не само умен и талантлив, но и галантен, духовит и най-вече духовно настроен. Не го интересуват материалните, а истинските неща в живота. Това е причината да има много „фенки“ и една от тях е Ирина Флорин. Жалко само, че не я огря. И да не беше с Елен Колева, той нямаше да погледне към нея“, твърдят източници от светските среди на столицата.

Те разкриха, че Коен уважава и цени певицата, но единствено като човек и творец. Ирина не се причислявала към неговия контингент. Марсел искал до себе си не само умна и красива жена, но и такава, която да приляга на годините му и да му роди дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар