Близките на Катя от „Ритон“ изригнаха: Такова нещо само чудовище може да направи!

Близките на Катя от „Ритон“ изригнаха: Такова нещо само чудовище може да направи!
Гласувайте за статията

Катя от „Ритон“ възмути и най-близките си хора с шокираща постъпка!

Екатерина Михайлова, която всички познават като Катя от „Ритон“, предизвика гнева на своите роднини, приятели и познати. Певицата направи нещо, което мнозина определят като морално престъпление, научи Kliuki.bg.

Половинката на Здравко Желязков изобщо не е почела паметта на родната си майка. Бившата брадърка не се появила на погребението на родилката си през ноември, а наскоро направила същото и на 40-те дни от смъртта й, пише в. „Уикенд“.

Всички в Дупница били потресени от поведението на Катя от „Ритон“. Тя е най-близкият кръвен роднина на починалата и затова на погребението я очаквали, дори считали, че ще произнесе слово в знак на майчината памет.

Катя от „Ритон“ потресе най-близките си хора със зловеща постъпка

Нищо подобно обаче. Катя не само не се появила, но дори не изпратила писмо или някакъв друг вид знак, че е съпричастна към случилото се. Това накарало всички в Дупница да останат потресени.

„Какъв човек си, щом не идваш да се простиш с майка си?! Каквито и пререкания да са имали, все пак става въпрос за погребение. Само чудовище ще постъпи така.“ – възмущават се роднините на Катя от „Ритон“.

Според слуховете, приживе майката Лидия изгубила доверието на дъщеря си, защото изнасяла информация от личния й живот в медиите. Това дистанцирало певицата и тя постепенно забравила, че има майка.

Говори се, че жената, родила Катя, не харесвала особено и Здравко. Това също допринесло за лощите отношения с дъщеря й. Лидия така и не приела решението на двойката да нямат деца, а да посветят живота си на кариерата.

Катя и Здравко по принцип са с много тежки характери. Те признаха във „ВИП Брадър“ преди повече от година, че когато кажат „край“, няма връщане назад. Георги Христов знае това най-добре. Очевидно и майката на Катя го е узнала по трудния начин.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар