Софи Маринова проплака: Моля ви, простете ми! (Защо държа родителите си години в нищета)

Софи Маринова проплака: Моля ви, простете ми! (Защо държа родителите си години в нищета)
4.5 (90%) 6 votes

Софи Маринова държа години наред родителите си в мизерия

Софи Маринова не се интересуваше как живеят нейните майка и татко. Цели десет години ги остави да тънат в мизерия. Ромският славей не даваше и петак за тях, нито прекрачвала прага на дома им. Бай Марин и леля Мария мизерстваха и правеха борч след борч.

Те взимаха бързи кредити и търсеха братовчеди, за да им станат гаранти. С тях покриваха битовите си нужди, купуваха си и необходимите ел. уреди за къщата. През това време поп фолк дивата извиваше глас по кръчмите. И вадеше толкова за една вечер, колкото семейството й караше с парите месеци наред.

Но чудото се случи. Ромската перла отишла на крака при родителите си в софийския квартал „Красна поляна”. На прага на родителския дом ревнала с глас: ”Моля ви, простете ми!”. С това извинение направо ги ошашавила. Те пък не очаквали това да им се случи, доверяват източници.
Защото повече от десетина години живеели на ръба.

От Софи Маринова родителите й също не искали нищо. Певицата им била сърдита, понеже те не я подкрепили в началото на кариерата й.
Дори често ги хокала, щом те се престрашилr да й искат някоя и друга пара.

Запитана защо не е давала и петак на родителите си, тя гневно отвръщала, че никой за нищо не й бил помагал. И затова ги е оставила да се оправят всеки както може.

„Къде бяха те, за да ми помагат при отглеждането на Лоренцо? Оправях се сама! Само аз си знам какво съм преживяла”, троснато отговаряла мургавата перла на поп фолка. И винаги яростно насосвала, че не й пука за тях.

Софи Маринова най-после се прости с родителите си

Но на Коледа стават чудеса. Софи Маринова размислила и отишла да се прости с родителите си. Прошка й поискал и баща й. Преди тава възрастният мъж често я наричал лека жена. Защото закъснявала и пеела по кръчмите. Според запознати пръст в помирението им имал актуалното й гадже Гринго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар