Бомба: Истината за Емануела и Тодор Батков разтърси всички!

Бомба: Истината за Емануела и Тодор Батков разтърси всички!
4.7 (93.33%) 3 votes

Емануела и младият Тодор Батков имат специални отношения!

На певицата Емануела не й липсват мъже в живота. Това стана ясно с разкритието на в. „Уикенд“, че фолк звездата има вземане-даване с Тодор Батков – младши, научи Kliuki.bg.

Двамата се засекли на участие на Еми в нощен клуб. Още щом я зърнал, популярният син поискал певицата в леглото си. Всичко завършило в хотелска стая в близост до заведението.

Нещата обаче не приключили дотук. Явно на Еманула и Тодор Батков им харесало случилото се, защото те продължили да го повтарят, но по неангажиращ начин. И двамата си казали, че всичко е само на физическа основа и няма да се обвързват един с друг.

Емануела и Тодор Батков – син са в афера

Интересното е, че първата среща помежду им станала още лятото. Тогава Емануела още не е била влязла във „ВИП Брадър“, където твърдеше, че няма мъж в живота й.

Говори се обаче, че на богаташкият син изобщо не му било приятно да гледа флиртовете на певицата с Борислав Комсийски и Христо Живков. Затова той побързал да я нахока за това, след като приключил форматът.

Всъщност Еми не виждала никакво бъдеще с Тодор Батков – младши, защото вече си била изпатила с подобен богат син в лицето на Димитър Динев. Той е горе-долу на възрастта на адвокатския наследник, но поне вторият работи нещо и върти заведенията на баща си.

Въпреки че има с кого да дели една постеля от месеци насам, Емануела още е в търсене на правилния мъж, с когото да остарее. Тя призна, че иска той да бъде вече с деца от друга жена, за да не се налага тя да ражда повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар