Изненада: Радина Кърджилова уреди Уош МС с булка!

Изненада: Радина Кърджилова уреди Уош МС с булка!
4 (80%) 1 vote

Радина Кърджилова се оказа доста щедра към бившия си, тъй като все още е приятелка с него!

Бившият брадър Уош МС ще се жени скоро, но това се случва благодарение на Радина Кърджилова. Актрисата запознала рапъра с бъдещата му съпруга Мария, научи Kliuki.bg.

Както е известно, синът на великия Иван Иванов и звездата от „Стъклен дом“ бяха двойка много години. Двамата продължили да общуват и след това, което довело да сватовничеството на Радина.

Жената на Деян Донков познавала Мария Луканова покрай семействата им. Втората е внучка на великия актьор Борис Луканов.

Така Стефан Иванов (Уош МС) се запознал преди няколко години със своята изгора. Тогава тя била още ученичка, но той веднага се влюбил. Това се случило малко преди да участва във „ВИП Брадър 2014“.

Радина Кърджилова уреди живота на Уош МС

Самият рапър тогава нееднократно заяви, че по никакъв начин не иска да издава коя е дамата на сърцето му. Сега става ясно, че той се е притеснявал, понеже тогава е била непълнолетна.

Днес Мария е вече на 20 г. Уош МС е на 32 г., но не го притеснява голямата възрастова разлика. Напротив, известният син дори твърди, че си пада по момичета, а не по жени, защото ги чувствал по-близо до себе си.

Според слуховете, Радина Кърджилова и Стефан са били разделени от Луиза Григорова. Последната отнела любимия на приятелката си преди години и това сложило края на дружбата им.

Уош МС действително бил луд по Луиза, но тя му разбила сърцето. Тогава той се върнал в живота на Радина, но само като приятел, тъй като тя вече била с Деян Донков.

„Най-голямата ми грешка беше, че избрах Луиза пред Радина. Никога няма да си простя това. Ради обаче е прекрасен човек, прости ми и все още сме близки.“ – откровеничи рапърът.

Сватбата му с известната внучка ще бъде през това лято. Очаква се на нея да присъстват някои от най-големите имена от актьорската гилдия, както и от тази на рап музиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар