Не е за вярване: Алекс Раева е издънката в семейството си!

Не е за вярване: Алекс Раева е издънката в семейството си!
4.3 (85%) 4 votes

Алекс Раева може да е много популярна, но определено не е считана за най-успялата в семейството си!

Фамилията на Алекс Раева е много известна. Родителите й са актьори по професия. Баща й Илия Раев е известен в НАТФИЗ, а майка й Наталия Бардская е сред най-популярните ни дублажи в сериали и филми.

Най-голям връх обаче покорява голямото дете в семейството – Веселина Раева. Сестрата на Алекс наскоро стана професор в областта на сценичната реч и правоговора. Именно към това е съсредоточила кариерата си преподавателката в НАТФИЗ, научи Kliuki.bg.

За разлика от сестра си, Алекс Раева няма особен успех в ученето и не тръгва по академичния път. Тя дори не тръгва по пътя на актьора, въпреки че вече има участия в сериали.

Алекс Раева е издънката в семейството си

Преди около 20 години Александра решава, че иска да бъде певица. Родителите й тежко понасят това нейно решение, защото в семейството всички са възпитаници на ВИТИЗ.

Първоначално Алекс започва с епизодични участия по клубове, където не печели много. Тя е само на 20 г., когато успява да се уреди на работа в „Шоуто на Слави“. Както е известно, така започва славата за малката Раева.

Говори се, че в семейството й я смятали за най-неуспялата. Кариерата й като самостоятелна певица в последните десетина години не даде нужните плодове и затова тя се принуди да работи и като тв водеща.

„Алекс никога не си е падала по телевизията или киното, но когато трябва да си плащаш сметките, приемаш всякакви оферти.“ – казват за нея приятелите й.

Роля за възпитанието на певицата оказва и това, че тя се появява на бял свят, когато родителите й са вече на около 40 г. Това ги подтиква да не й отказват нищо и тя да бъде галеницата на семейството. Разликата със сестра й е 13 години, поради което днес те не са особено близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не е за вярване: Алекс Раева е издънката в семейството си!”

  1. Рая

    ян. 06. 2017

    Рая не блести с никакви таланти. А и този дразнещ глас.

Добавете коментар