Ивелин Попов и Елена за Ивановден

Ивелин Попов и Елена за Ивановден
2 (40%) 1 vote

Ивелин Попов и Елена за Ивановден, празник който и футболиста може би празнува. Оказва се, че макар да е сред празнуващите на големия християнски празник!

Пред камерите на националния ефир и Петя Дикова, Ивелин Попов и Елена се разкриха, те не обичат да дават интервюта, да се показват пред обективи и пазят своето семейство от зли коментари.

Елена Паришева и Попето пред камерите и за своето хубаво семейство

Славата у нас ги сполетя бързо, те не се замаяха от това че са звезди у нас.

Днес Попов е доста успешен в спорта, а певицата Елена споделя, че макар да е зависима от кариерата на мъжа си, има две деца, щастлива е.

Дори би станала майка и за трети път, ако това е възможно, те обичат децата си, но не се притесняват и не са от родителите, които искат да превърнат децата си в гении, не правят повече от нужното да са обичани и щастливи у дома.

Нямат излишни амбиции към тях и към себе си по принцип.

Елена и Ивелин Попов – семейство

 

Елена Паришева и Ивелин Попов споделиха, че не обичат определението певица и футболист, но се запознаха и няколко години били само познати, докато накрая нещата не потръгнали и се обяви публично.

Тяхната любов бързо прерасна в сериозно семейство и днес са родители, което ги радва най-много сега.

Децата им не знаят колко са популярни и те не им го напомнят, искат да имат обикновен живот, макар да не ги лишават от нищо, защото е видно че Ивелин и Елена имат хубав стандарт, коментираме и ние от светското издание за новини – „Клюки.бг“.

Щастливи с децата си и известни у нас

Желаем в този празничен ден днес на тяхното семейство още години разбирателство и спокоен съвместен живот, както и до днес са били, рядкост е да се запазят близостта и търпението в двойките в наше време.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар