Маги Халваджиян застина, това разкритие коренно промени представата за него!

Маги Халваджиян застина, това разкритие коренно промени представата за него!
5 (100%) 1 vote

Маги Халваджиян въобще не е това, за което се представя.

Маги Халваджиян често влиза в образа на строгия, дори диктаторски настроен работодател. Представян е и като хегемон на медийния пазар. Затова често търпи критики и шеги, дори от своите подчинени. Оказва се, обаче, че друг дърпа конците във фамилията, научи kliuki.bg.

70-годишната майка на продуцента и неговия брат Джуди е ключовия елемент за успеха на семейството. Дамата е бивша балерина и от 30 години живее в Италия. Синовете й често я нагостяват в луксозния й дом. Там, обаче, те не си почиват от работните ангажимент, а точно обратното. Майка им е вряла и кипяла в шоубизнеса и има непогрешна преценка какво би се харесало на хората и какво не.

Именно тя е в основата на успеха на всички предавания, продуцирани от Джуди и Маги Халваджиян. Ако не сте обръщали внимание досега, идеята за почти всички формати е заимствана от италиански еквиваленти. Предавания като „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“ са посочени от майката на продуцентите като хитове на Ботуша.

Така, по нейна заръка и с ходатайстване за уреждането на правата, форматите лъсват и в роден ефир и трупат слава и средства на арменската фамилия. Този факт е показателен, че Маги всъщност не би бил толкова успешен, ако не бе майка му и нейните съвети винаги в целта, пише hotarena.net.

Маги и Джуди Халваджиян дължат успехите си предимно на майка си

Джуди също е повече от благодарен на родителката си. Благодарение с нея се е запознал със Силвио Берлускони, на когото е отколешен фен. Освен това е успял да реализира филм в Мексико, готвейки се за снимките и на още един. А междувременно Маги Халваджиян изпадна в неловка ситуация заради „Пееш или лъжеш“, но тя със сигурност няма да разклати позицията му на хегемон на тв пазара.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар