Нещо неочаквано връхлетя Цвети Стоянова! Тръгна по път, който доскоро бе немислим

Нещо неочаквано връхлетя Цвети Стоянова! Тръгна по път, който доскоро бе немислим
4.4 (88%) 5 votes

Цвети Стоянова напоследък въобще не е такава, каквато всички я знаят.

Последната година за Цвети Стоянова определено бе най-трудната в живота й. След като няколко месеца се бори със смъртта, тя реши да рестартира живота си. Но новата роля, която си избра, втрещи мнозина. Свикнали сме да я смятаме за срамежливо и дисциплинирано момче, но сега тя всячески се опитва да скъса с този имидж, разбра kliuki.bg.

Златното момиче отпадна от отбора без да успее да постигне мечтата си – олимпийски медал. Така и не разбрахме каква е причината за трагичния инцидент, който преживя. Но цялото внимание, насочено към него, по-скоро разклати още повече психиката й. За да успее да се съхрани и да има сили за тежкото възстановяване, което ще продължи още дълго, Цвети Стоянова избра да влезе в един необичаен за нея образ.

Гимнастичката избра да играе роля и сложи маската на „лошо момиче“, за да се защити от всички удари. Тя смени цвета на косата си в рус и започна да публикува свои провокативни снимки. На тях демонстрира не само красотата си, но и белезите от трагедията, която ще я следва доживот. Златното момиче започна да публикува и необичайни за нея статуси.

В резултат на това свое подозрително държание,

Цвети Стоянова загуби част от последователите и феновете си. Вероятно те са останали разочаровани от коренната й промяна и се надяват да бъде само временна. А през това време гимнастичката е на път да започне кариера в съвсем ново поприще, пише hotarena.net.

Цвети Стоянова тотално скъса с миналото

Наскоро тя е получила предложение от Галена да участва в клипа на ново парче, което обмисля за след завръщането си на сцената. Идеята на проекта е да има социален смисъл и да е насочен към отчаяни малди момичета, които биха постъпили като Цветелина в онзи трагичен ден. Тя засега не е дала окончателния си отговор, но дружките на Цвети Стоянова свидетелстват, че тя е голяма фенка на Галена и сигурно скоро ще лъсне по „Планета“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нещо неочаквано връхлетя Цвети Стоянова! Тръгна по път, който доскоро бе немислим”

  1. iveta uzuova

    ян. 07. 2017

    Каквото и да прави,си остава грозотия.
    Мисля,че и обръщате прекалено много внимание!!!

Добавете коментар