X Factor се завръща с гръм и трясък: Виж кой талант ще участва!

X Factor се завръща с гръм и трясък: Виж кой талант ще участва!
5 (100%) 2 votes

X Factor е предаването, което сбъдва много мечти на талантливи в музиката хора!

Шоуто на Маги Халваджиян X Factor тази година ще направи своето завръщане, след като миналата нямаше сезон. Предаването за таланти в пеенето и сценичното поведение се очаква с трепет, защото феновете му са зажаднели за него, научи Kliuki.bg.

Една от музикалните звезди на последната есен вече се готви за X Factor. Това е Ралица Соколинска, която направи истински фурор в „Пееш или лъжеш“. Хубавицата призна пред наш репортер, че обмисля да се яви и в X Factor тази година.

Звездата от „Пееш или лъжеш“ Ралица Соколинска вече мисли за X Factor

Рали се показа като един от най-талантливите шампиони в първия сезон на „Пееш или лъжеш“. Тя бе избрана от Маргарита Хранова, с която изпълниха два невероятни дуета в ефира на Нова ТВ.

Марги до таката степен хареса Ралица, че дори скоро ще й предложи съвместно парче на двете, което да бъде тяхно авторско. Нещо, което действително ще бъде истински хит.

В X Factor не за първи път ще се появи познато от друго шоу вече лице. Помним как малката Кристина Дончева вдигна залата на крака още на кастинга, като преди това бе участвала в „Големите надежди“. Светозар Христов пък е известен още от времето, в което беше протеже на Слави Трифонов, но и той се пробва с успех при Маги Халваджиян.

Ралица Соколинска отдавна се е готвила да се покаже в някое музикално предаване и явно е улучила точния момент. Тя е студентка във Варна, където следва във Военноморското училище, но мечтата й е да бъде професионална певица. Дано X Factor й помогне така, както й помогна „Пееш или лъжеш“.

И двете предавания са продуцирани у нас от Маги Халваджиян, така че Ралица вече има достатъчен опит. Остава да разберем дали талантът й стига и за нещо повече от страхотно пеене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “X Factor се завръща с гръм и трясък: Виж кой талант ще участва!”

  1. зина

    ян. 07. 2017

    А дали ония двете гарги ще крещят и грачат като побъркани ,става въпрос за Раева и Игнатова,че са много досадни с несмислените си изказвания и неадекватното си поведение ,да не говорим за стайлинга който имат пълен отврат.

Добавете коментар