Марта Вачкова изригна: Бащата на Рада е мъртъв!

Марта Вачкова изригна: Бащата на Рада е мъртъв!
3.2 (63.33%) 6 votes

Марта Вачкова продължава да ненавижда Радко Миладинов!

Всичко между Марта Вачкова и бащата на дъщеря й приключи още преди 17 години и актрисата няма намерение да го подновява. Тя е категорична, че и днес не би простила на Радко Миладинов, научи Kliuki.bg.

В последната година музикалнтът се върнал в живота на щерка си и двамата общуват усилено. Това обаче не трогвало по никакъв начин Мартина, пише в. „Ретро“.

„Нямаше го 17 години, сега се сетил, че има дъщеря. Не мога да залича всичко ей така. Той е мъртъв за мен.“ – разправяла звездата от „Откраднат живот“ пред близките си.

Марта Вачкова не прощава на бившия си

Все пак Марта Вачкова нямало да пречи на дъщеря си да общува с баща си, щом желае. Актрисата била на мнение, че Рада заслужава най-после да почувства, че има и друг родител. Мартина обаче изобщо не искала да бъде част от отношенията им.

Говори се от години, че звездата от „Каналето“ има една голяма болка и тя е, че не се е омъжила за Владо Пенев. Тяхната любов е била много сериозна преди време, но Марта оставила колегата си, защото й се е живеело.

„Смятах, че ще срещна нещо по-добро, защото животът беше пред мен. Оказа се, че по-добър от Владо няма. Съжалявам, че не е той бащата на Рада, това щеше да промени всичко в живота й.“ – вайка се днес Марта Вачкова.

Актрисата е била много щура на млади години, докато Владо е бил домошар. Затова тя считала, че не са един за друг, но се оказва, години по-късно, че той е бил мъжът за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар