Драмата на Гала с щерка й разтърси всички!

Драмата на Гала с щерка й разтърси всички!
5 (100%) 1 vote

Гала призна, че е изживяла един кошмар!

Водещата Гала е завършила кошмарно 2016 година. Здравето на дъщеря й е било силно разклатено точно по празниците. Така за блондинката изобщо е нямало ни Коледа, ни Нова година, научи Kliuki.bg.

Мари е била оперирана по спешност след проблеми с апендицита. Тя е постъпила в болница поради зверски болки, като най-вероятно се е стигнало и до спукване непосредствено преди хирургическата интервенция.

„Знам, че това не е от най-тежките проблеми, защото много хора страдат от далеч по-жестоки болести. Аз обаче наистина трудно го изживях, защото имаше усложнения по време на самата операция.“ – каза Гала в предаването „Комбина“.

Гала призна кошмара си

Говори се, че Мари е имала проблеми у дома от поне месец-два, но майка й не ги е забелязала. Водещата на „На кафе“ е била много заета покрай предаването си и изобщо не разбрала, че дъшеря й е под такава опасност.

„Гала е страхотна майка, но има много ангажименти покрай работата. Струпа й се много и покрай „ВИП Брадър“, президентските избори, свалянето на правителството и т.н. Затова напоследък нямаше толкова време за Мари.“ – споделят познатите на водещата.

Самата Гала се обвинявала много, че детето й е преживяло подобно нещо. Тя се упреквала, че не го е закарала на преглед по-рано, което е щяло да предотврати появата на такива големи болки.

В момента младата девойка се възстановява вкъщи. Предполага се, че е на специално меню и затова не е могла да отбележи празниците подобаващо. Семейството е прекарало скромно последните седмици, но най-важното е, че всичко със здравето на Мари вече е наред.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар