Шок: Ето защо Катя от Ритон намрази майка си! (и защо не я изпрати дори на погребението й)

Шок: Ето защо Катя от Ритон намрази майка си! (и защо не я изпрати дори на погребението й)
5 (100%) 2 votes

Катя от Ритон обвинявала родителката си години наред!

Преди броени дни гръмна новината, че Катя от Ритон не е отишла на погребението на собствената си родителка. Певицата дори не изпратила цветя в Дупница, където роднините я очаквали първо на изпращането, а после и на помена за 40 дни.

Нито Катя Михайлова, нито Здравко Желязков обаче си направили труда да отидат и да отдадат последна почит на жената, разкриха потресени хора от Дупница. Те не могат да проумеят как така сърцето на Катя от Ритон не се е трогнало дори в този кошмарен момент.

Катя от Ритон

Катя от Ритон години наред не е говорила с майка си и дори не са се чували по телефона. Не е могла да й прости всичко това

Припомняме, че още преди време се знаеше, че изпълнителката с най-голямата гръдна обиколка у нас не се понася с майка си. Тъкмо обратното на това било отношението към баща й, когото тя обожавала.

Една от причините за враждата между двете беше, че в деня на сватбата й със Здравко Желязков, неговата майка подарила на Катя Михайлова почти всичките си стари накити и бижута. Те трябвало да бъдат един вид застра на Катя, но майка й ги откраднала съвсем скоро след това.

Самият Здравко от Ритон неведнъж се вбесявал като си спомни случилото се и попръжвал тъща си пред приятели. Има обаче и друго, и то е още по-сериозно от кражбата на бижутата.

„Говори се упорито и от години, че Катя не може да има деца заради майка си. И затова я е обвинявала непрекъснато, не искала и да я вижда. Какво точно се е случило, двете пазеха в тайна, а Здравко също. Винаги са казвали, че не е било писано, но истината е коренно различна. Заради майка си, Катя не е могла да износи и роди бебе, което ги е отчуждило завинаги“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар