Грозно: Щерката на Ивана отсвири имения й ден, певицата отчаяна! (снимки от партито, което все пак се състоя)

Грозно: Щерката на Ивана отсвири имения й ден, певицата отчаяна! (снимки от партито, което все пак се състоя)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ивана отпразнува един хубав имен ден, но не можа да се отърси от липсата на дъщеря си Теодора!

Певицата на народа Ивана отпразнува имения си ден в Пловдив. Тя и приятелите й се веселиха в един от клубовете под тепетата, след което продължиха в ресторант с любимата й гръцка музика.

Всъщност на партито имаше двама именици, тъй като дори по-важен от певицата, бе синът на бузукарката й Стояна. Малкият също се казва Иван и е кръщелник на Ивана. Изпълнителката е луда по момченцето и призна, че със Стояна са изкупили цял магазин за играчки.

Ивана

Ивана отпразнува един пълен с приятели празник, но най-важният за нея човек липсваше

„Най-доволен беше той от един голям джип, в който се беше влюбил. Като видяхме щастливото му личице, сякаш слънцето изгря посред нощ. Това е най-големият подарък“, разчувства се Ивана.

Тя обаче не успяла да скрие тъгата си от факта, че празненството не било уважено от най-важния човек за нея. А именно родната й дъщеря Теодора. Теди не отиде на партито в Пловдив, което даде повод за слухове, че отношенията й с майка й продължават да бъдат вледенени.

Припомняме, че скандалът между тях избухна още на Бъдни вечер, когато Теодора пожелала да покани в дома им новото си гадже. Ивана обаче не харесвала младежа и била категорична, че той само гледа да използва дъщеря й.

Певицата с кръщелника си

Заформил се спор, който по-късно прераснал в скандал и Теодора напуснала дома си бясна. „Часове по-късно Ивана се обади на Теди и я помоли за прошка. Сдобриха се и бяха заедно на Бъдни вечер. Но тя така и не пожела да промени отношението си към това момче, което нарани Теодора. И очевидно в момента тя страни от родителката си“, коментират запознати със случая.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар