Бомба: Млада и красива актриса изтри Яна от спомените на Орлин Павлов! (виж коя е тя + снимки на двамата)

Бомба: Млада и красива актриса изтри Яна от спомените на Орлин Павлов! (виж коя е тя + снимки на двамата)
5 (100%) 1 vote

Орлин Павлов май най-после си намери подходящото момиче!

Чаровният и красив певец Орлин Павлов преживя няколко наистина тежки години в личен план. Причината за това, разбира се, бе танцьорката Яна Акимова. По настоящем Яна Димитрова.

Припомняме, че той беше луд по нея, когато тя реши да го зареже. При това, без да си направи труда да се изправи очи в очи срещу него. Яна чисто и просто му сложи огромни рога с Петко Димитров, който вече е не само неин съпруг, но й направи и две деца.

Орлин Павлов

Орлин Павлов години наред страдаше по Яна

Всичко това депресира до краен предел Орлин Павлов. Певецът се затвори в себе си и не искаше и да чуе за жена. Той се отдаде на работа, пътувания и няколко снимки в лентите на Ники Илиев.

След като си даде нужното време, Павлов явно вече се е почувствал готов да отвори отново сърцето си. И, както виждаме, за това е допринесла млада и красива дама. Сладураната, която е с него на снимките, е наша начинаеща, но обещаваща актриса.

Двамата с Орлин Павлов са заедно от няколко седмици, разкриха близки до него източници. „Те са страшно готини. Разбират се прекрасно и имаме чувството, че са създадени един за друг. Толкова си приличат, а това е най-важното в една връзка. Момичето е свястно, умно и с разнообразни интереси. Точно това привлече Орлин към нея, а не само визията й“, коментират източниците.

Младата и красива актриса успя да изтрие танцьорката от спомените на певеца

Дали връзката им ще има мечтаното бъдеще обаче?!

Тепърва ще видим дали тази романтика ще продължи и занапред, или красавицата ще бъде поредната, която ще се опита за замести Яна, но няма да успее.

„А и какво толкова пък има в тая Яна Димитрова?! Дори не беше честна с него. Тъпотия е да смята, че е изгубил. По-скоро е спечелил с раздялата им“, убедени са коментаторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Млада и красива актриса изтри Яна от спомените на Орлин Павлов! (виж коя е тя + снимки на двамата)”

  1. Дада

    ян. 10. 2017

    Не е никаква актриса! От Пльевен е и със съмнителна репутация. Кой Ви пише измислиците?!

Добавете коментар