Алисия не вярва, че е истина: Виж какво й сервира Биляна Дол! (Валери Божинов онемя – още подробности)

Алисия не вярва, че е истина: Виж какво й сервира Биляна Дол! (Валери Божинов онемя – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Алисия не може да повярва на това, което направи Биляна Дол!

Новата изгора на Валери Божинов – Биляна Дол направи нещо, с което втрещи и него, но най-вече Алисия. Първата екс половинка на футболиста не може да повярва на очите си. Защото сръбкинята й доказа, че иска да бъде нейна приятелка.

Колкото и странно да звучи, предвид факта, че обикновено бившите и настоящи половинки на даден човек не могат да се гледат и на снимка, Дол изби рибата.

Алисия

Алисия не очакваше това от Биляна Дол, дори Валери Божинов и смаян

Близки до Алисия разказаха, че след завръщането си от Дубай, Биляна Дол подарила на певицата красиво сребърно колие с две сърца. Припомняме, че Дол и Валери Божинов прекараха новогодишните празници в Дубай, заедно с малкия Валерко.

За благодарност, че Алисия е пуснала сина си заедно с тях, сръбкинята решила да й направи специална изненада. И да се сближат още повече. За което самата Алисия нямала нищо против.

„Те двете се разбираха чудесно и преди, но сега вече може да станат и неразделни. Интересно е, че Алисия винаги е била благосклонна към гаджетата на Валери Божинов. С огромното изключение на Николета Лозанова. Нея така и не успя да приеме и да заобича“, коментират източниците.

Нещо повече – самият факт, че Биляна Дол е заменила по някакъв начин Николета в живота на Валери, карал Алисия да лети от щастие. Тя дори стискала палци двамата да вдигнат пищна сватба и да се оженят, за да натрие чрез тях носа на вечната си врагиня.

Ето го и въпросният подарък от сръбкинята

Друг е въпросът дали желанието й ще се изпълни, или Валери Божинов толкова се е наплашил от брачния хомот, че повече няма да повтори грешката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар