Вип Брадър с голям удар: Виж кои родни звезди вече договориха участието си в идния сезон! (снимки)

Вип Брадър с голям удар: Виж кои родни звезди вече договориха участието си в идния сезон! (снимки)
4 (80%) 3 votes

Вип Брадър ще се радва на две наистина красиви и талантливи момичета!

Съвсем скоро след края на Вип Брадър продуцентът Нико Тупарев вече договори участието на две сензационни родни имена. Те ще влязат в Къщата през следващия сезон на шоуто.

Става дума за млади, красиви и безспорно талантливи момичета. А имената им са Христиана Тодорова и Ренета Камберова. Да, става дума за две от златните момичета, прославили България пред света.

Вип Брадър

Вип Брадър се готви за наистина голям удар идния сезон, влизат две не само красиви, но и даровити момичета

Преговорите с грациите стартирали още преди седмица, тъй като както знаем, тазгодишният сезон на Биг Брадър Ол Старс пропадна. Това е огромна загуба за продуцентите на формата, които всяка година изкарваха луди пари от продължението на Вип Брадър.

Този път обаче повечето звезди твърдо отказали да участват в Биг Брадър Ол Старс. Първа „Не“ казала Кичка Бодурова. Певицата преживя истински ад в Къщата заради непрестанните кавги с Ритон. Отказ дала и Ернестина Шинова, както и Йорданка Христова.

„Нико Тупарев беше силно разочарован и се зарече, че следващия сезон ще заложи не само на стари муцуни, но и на млади – наистина заслужили звезди. Традицията в Къщата да влизат предимно празноглави моделки, плеймейтки и прочие, вече е на път да отпадне. Ренета и Христиана ще са интересни за зрителите, които на практика не знаят нищо за тях“, коментират източници от кухнята на медията.

Христиана Тодорова и Ренета Камберова са приели с охота да влязат в Къщата

Христиана Тодорова приела моментално, защото и без друго се е насочила към телевизията и журналистиката. Така щяла да добие опит пред камерите. А Ренета Камберова скоро се раздели с гаджето си. Което даде повод на приятелчето й Роро Кавалджиев да я склони бързо за Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар