Шок: Виж какво се случи с Галка от Каризма в Лондон! (близките й тук не искат да повярват)

Шок: Виж какво се случи с Галка от Каризма в Лондон! (близките й тук не искат да повярват)
4.3 (85%) 4 votes

Галка от Каризма вкамени приятелите и близките си в България!

Галка от Каризма или Галка Малка, както всички наричаха дуетната половинка на Миро едно време, успя да разтърси своите близки в родината. Както знаем, от доста години Галя живее в Лондон и почти не се прибира у нас.

В началото обаче тя се опитваше да запази работата си като търсеше реализация с певческия си талант. Е, оказа се, че или не е толкова даровита, колкото смяташе, или просто конкуренцията е твърде жестока.

Галка от Каризма

Ти да видиш – Галка от Каризма се принуди да се откаже изцяло от музиката и от това, което обича да прави

Близките й тук обаче останаха шокирани и не искат да повярват на новината, че Галка от Каризма окончателно е зарязала музиката. Веднъж завинаги. Решението било нейно, както и на приятеля й, с когото живеят под един покрив.

Заради скъпите наеми в Лондон, Галка се принудила да си намери каквато и да е работа. Нацелила в десятката обаче с hоspitality manager, каквато длъжност изпълнява към момента.

Галка от Каризма никога преди не е работила в сферата на хотелиерския бизнес, хостели и прочие, но ето, че стават чудеса. Тя се радвала, че изкарва прилични доходи. Макар че честичко се сещала за славните дни с Каризма и тайно си поплаквала.

Половинката на Миро от Каризма обаче далеч не е единствената поп звезда, която се отказа от пеенето. Спомняте си Аксиния, която успя да направи няколко хита у нас. Отдавна тя вече живее в Ню Йорк, но е напълно безизвестна – просто поредната танцьорка в нощен клуб.

А ЛиЛана пък още е у нас, но бачка в срефата на IT технологиите и се възприема като бизнесдама. Явно славата и статусът на звезда не е за всеки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар